+358 40 7008197 tietojenpalautus@it-tohtorit.fi

Toimintaohjeita

Toimintaohjeet tietojen katoamisen huomattuanne:

  • Jos kiintolevystä kuuluu kilinää tai jotain vastaavaa ääntä, niin sammuttakaa kone välittömästi lisävahinkojen syntymisen välttämiseksi.
  • Älkää suorittako mitään toimenpiteitä, jotka voivat tehdä muutoksia mediassa sijaitseviin tietoihin. Älkää siis ajako esim. levyn eheytysohjelmia läpi. Älkää myöskään antako kenenkään muun kuin tietojenpalautuksen ammattilaisen auttaa Teitä näissä toimissa.

  • Älkää asentako tietokoneelle mitään uusia ohjelmia.

  • Soittakaa päivystysnumeroomme arkisin klo 09.00 - 18.00 ja kysykää lisäohjeita. Jos asia on kiireellinen, niin soittakaa palvelunumeroomme vuorokaudenajasta riippumatta. Päivystämme hätätapauksissa 24 h. Jos ongelmanne on ratkaistavissa "kotikonsteilla", neuvomme teitä mielellämme puhelimitse.

  • Ladatkaa sivuiltamme sekä sopimuksemme että arviolomakkeemme seuraavista linkeistä klikkaamalla hiiren oikeaa näppäintä linkin päällä ja valitsemalla avautuvasta valikosta "tallenna kohde nimellä"

  • Tulostakaa lomakkeet, lukekaa ne huolella ja liitäkää ne täytettyinä ja allekirjoitettuna median mukaan. Voitte myös tilata lomakkeet postitse, sähköpostitse tai voitte täyttää ne tuodessanne mediaasi toimituspisteeseemme. Lomakkeet on tehty .pdf tiedostomuodossa joten tarpeen vaatiessa hakekaa Internetistä Acrobat Reader ohjelma.

  • Irrottakaa media hyvin varovasti tietokoneestanne. Jos olette vähänkin epävarma toimenpiteen onnistumisesta, toimittakaa koko keskusyksikkö toimituspisteeseemme.

Yrityksellämme on pääkaupunkiseudulla useita toimituspisteitä, joihin voitte toimittaa vahingoittuneen median arviointia varten. Lähimmän toimituspisteen yhteystiedot saatte meiltä puhelimitse. Voitte myös toimittaa median meille postitse kirjattuna pakettina. Media pitää pakata postin kuljetusta varten erittäin hyvin . Kiintolevyt on pakattava ensiksi antistaattiseen muovipussiin ja ympäröitävä vähintään 5 cm:n pehmustekerroksella joka puolelta. Pakettimateriaalin tulisi olla kovaa pahvia. Paketti on teipattava ympäriinsä vesitiiviyden saavuttamiseksi. Postin omat pehmustetut kirjekuoret eivät ole riittäviä medioiden turvalliseen kuljetukseen. 

Kun olette postittanut lähetyksen meille, toimittakaa lähetystunnustietojenpalautus(a)it-tohtorit.fi sähköpostiosoitteeseen käsittelyn nopeuttamiseksi.

Suoritamme tietojenpalautusarvion ja vikatutkimuksen mahdollisimman nopeasti (yleensä 24 tunnin sisällä) ja teemme Teille kustannusarvion tietojen palauttamisen kokonaishinnasta. Ilmoitamme Teille arvion tuloksen puhelimitse ja sovimme kanssanne jatkotoimenpiteistä. 

Lataa