+358 40 7008197 tietojenpalautus@it-tohtorit.fi

Tiedostontuhous

Yrityksemme tarvitsee kiintolevyjen mekaanisten vikojen korjauksessa jatkuvasti varaosia vastaavista kiintolevyistä. Vaikka varastossamme on tuhansia kiintolevyjä tätä tarkoitusta varten niin löydämme suoraan varastostamme yleensä vain noin 75 % tapauksiin, joissa tarvitaan varaosia, tarvittavat varaosat. Puuttuvien varaosien etsimiseen kuluu joskus huomattavasti aikaa hidastaen tietojenpalautus prosessia. Yrityksellämme on erittäin hyvät kanavat koti- sekä ulkomaisten varaosatoimittajien suhteen mutta tilauksessa kuluu kuitenkin aina vähintään 2 päivää. Nopeuttaaksemme palveluamme yrityksemme pyrkii keräämään varastoomme niin paljon varaosiksi tarkoitettuja kiintolevyjä kuin se on mahdollista.

Olemme hankkineet useiden vuosien aikana kiintolevyjä varaosiksi myös Internetissä toimivista huutokaupoista sekä käytettyjen tavaroiden myyntipalstoilta. Ihmetystämme on usein herättänyt se, että olemme ostaneet kiintolevyjä, jotka pitää sisällään yritysten tai yksityishenkilöiden henkilökohtaisia ja jopa varmasti liikesalaisuuksiksikin laskettavia tietoja. Roskikseen heitetyt tai henkilökunnalle myydyt tai lahjoitetut tietokoneet usein päätyvät useiden käsien kautta varaosiksi ja löytävät täten tiensä myyntipalstalle Internetiin.

Yksi ratkaisu tämäntapaisten tietovuotojen estämiseen on suojata koneiden kiintolevyt esimerkiksi SafeGuard Easyn http://www.utimaco.com/indexmain.html tapaisilla melko arvokkailla kiintolevyjen salaus ohjelmilla.

Tietojen tuhoamispalvelumme kiintolevyjen osalta tarjoamme Teille jopa täysin maksutonta palvelua tietovuotojen estämiseksi:

Kiintolevyjä Kiintolevyn palautus
asiakkaalle
hinta / kpl
ALV 0%
 

Postikulut
Toimitus / Palautus

Alle 10 kpl Kyllä 60 asiakas / asiakas
Yli 10 kpl Kyllä 50  asiakas / asiakas
Alle 10 kpl Ei 0 asiakas / -----
Yli 10 kpl Ei 0 IT-Tohtorit / ----


Yrityksellemme toimitettuja kiintolevyjä käsittelemme luottamuksella. Meille toimitettavien kiintolevyjen ei tarvitse olla mekaanisesti ehjiä vaan pystymme käsittelemään myös vioittuneita kiintolevyjä. Kiintolevyt tulee toimittaa meille postitse kirjattuna lähetyksenä. Pääkaupunkiseudulla kiintolevyt voi toimittaa johonkin nouto/toimitus pisteistämme. Isompien erien ollessa kyseessä meillä on myös noutopalvelu. Kiintolevyn jäädessä meille suoritamme sille tiedostojen tuhoamisen ennen kuin siirrämme sen varaosa varastoomme.

Muiden media tyyppien tietojen tuhoamispalveluiden suhteen pyytäkää tarjoustamme puhelimitse tai sähköpostitse.